Új jelszó kérése
Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Ligetszépe kapszula Epovit 60x

Ligetszépe kapszula Epovit 60x
  • Ligetszépe kapszula Epovit 60x
2 384 Ft

A ligetszépe olaj hozzájárulhat a hám és kötőszövet egészségének megőrzéséhez. A készítmény hasznos anyagát, az emberi szervezet számára fontos gamma-linolénsavat a kapszula nem kevesebb, mint 9%-ban tartalmazza.

Szív- és érrendszeri megbetegedések esetén csökkenti a vér koleszterinszintjét, a trombózisra való hajlamot, mérsékelten csökkenti a vérnyomást.
Atópiás ekcéma tüneteit, a menstruációt megelőző kellemetlen fizikai és lelki tüneteket egyaránt csökkenti. A fogyókúra hatékonyságát fokozza (éhségérzetet csökkenti), rheumatoid arthritis esetén a panaszokat mérsékli.

ADAGOLÁS
Naponta 3x2 kapszula étkezés előtt. A kezelés időtartama: a menstruációt megelőző panaszok enyhítésére célszerű a kapszula szedését 2 héttel a menses várható időpontja előtt megkezdeni. Egyéb javallatok esetén a tartós, kúraszerű használata ajánlatos.

FIGYELMEZTETÉS!
A készítmény gyógytermék, az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesítti!
Egyéb orvosi kezelés alatt álló betegek kérjék kezelőorvosuk véleményét a gyógytermék szedéséről!

JAVALLAT
Az Epovit kapszulát az alábbi betegségek kiegészítő kezelésére, valamint megelőzésére ajánljuk:
- atópiás ekcéma tüneteinek enyhítésére,

- menstruációt megelőző tünetek enyhítésére,
- érrendszeri megbetegedések megelőzésére,
- fogyókúra hatékonyságának fokozására,
- reumás megbetegedésekben,
- sclerozis multiplex esetén a kezelés kiegészítésére.

ELLENJAVALLAT
Epilepsziás betegek, neuroleptikumokkal, illetve egyéb pszichiátriai kezelés alatt álló betegek nem alkalmazhatják, mert a készítmény gammalinolénsav tartalma miatt emeli a központi idegrendszer PGE1 szintjét, így potenciálisan epileptogen.

MELLÉKHATÁS
A készítmény alkalmazása során ritkán jelentkeznek mellékhatások, általában émelygés, hasmenés, fejfájás szokott előfordulni. A tüneteket a kiindulási adag csökkentésével lehet visszaszorítani.

Webáruház készítés