Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Tündérvíz lúgos harmatvíz ph9.1 1.5l

Tündérvíz lúgos harmatvíz ph9.1 1.5l
  • Tündérvíz lúgos harmatvíz ph9.1 1.5l
274 Ft

Magyarországon egy teljesen egyedülálló törvény által levédett termék, amelynek egyedülállósága, hogy palackozó üzemünk természetes alapanyagból, azaz mélyforrásvízből állít elő pi-harmatvízzé. A pi-vizünk alapanyaga nem csapvíz, mint az általában forgalomba kapható pi-vizeknek, hanem mélyforrásvízkútból kinyert vízből származik.

A forrásvíz mérsékelt ásványanyag tartalmú, tehát vesebetegek, érrendszeri bajokkal küszködő betegek is nyugodt szívvel fogyaszthatják, hiszen a pi-technológiával párosítva a vesét, az érrendszert és az egész szervezetet tisztítja, regenerálja, emellé egy igazán lágy és kellemes íz párosul.

A Tündérvíz előnyei: természetes minőségben, a Dunavarsány-Erőspusztai mélyforrásvízkút vízéből 177 méter mélységből nyerik. Üditő víz, mely optimális mértékben tartalmazza az ásányi anyagokat. Tökéletesen tiszta minőség, amelyet aktív szén, vastalanító és UV baktériumszűrők garantálnak. Nem tartalmaz nehézfém és gyógyszermaradványokat ellentétben a csapvízből előállított társaival.

Lelőhely: Dunavarsány-Erőspusztai mélyforrásvízkút vízéből 177 méter mélységből

Kiszerelés: 1,5 liter

Tündérvíz pi-harmatvíz és lúgos víz összes oldott ásványanyag: 252 mg / liter:
Kálcium: 52 mg / liter
Kálium: 1,27 mg / liter
Magnézium: 29,3 mg / liter
Nátrium: 23 mg / liter
Szulfát: 7 mg / liter
Nitrát: nitrátmentes
Nitrit: nitritmentes

Tündérvíz Pi-harmatvíz PH: 7,4
Tündérvíz Lúgos víz: PH: 9,1

Webáruház készítés