Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


30 Days fogyókúrás tabletta 120x

30 Days fogyókúrás tabletta 120x
  • 30 Days fogyókúrás tabletta 120x
A 30 days™ nevű étrend-kiegészítő terméket úgy állították össze, hogy speciálisan a has tájéki zsírfelesleg csökkentését támogassa. Ez a terület a hasat, a derekat és a csípőt jelenti.

Ezt a célt a 30 days™ két oldalról próbálja megvalósítani.

A kutatók szerint a veszélyes has tájéki zsírszövetek¬ben enyhe gyulladásos folyamatok zajlanak le a zsírszövetekben, amelyek egyébként érezhető problémát nem jelentenek, de jelentősen befolyásolják az anyagcserét és a zsírok raktározását. Ezeknek a gyulladásos folyamatoknak a csillapítása nagy jelentőséggel bír a zsírraktárak csökkentésében. Ebben nagy szerepet játszik az immunrendszer erősítése és a stressz csökkentése.
Ezt a feladatot a 30 days™ esetén a béta 1,3/1,6 glLi¬kán igyekszik biztosítani.

A 30 days™-ben világszabadalommal védett béta glü- kán található, amelyet a Biothera világcég gyárt. Ez a béta glükán számos klinikai vizsgálaton bizonyította, hogy gyorsan és hatásosan erősíti az immunrendszert és csökkenti a stressz szintjét. Mivel a májnak rendkívül fontos szerepe van a zsír¬raktározásban, ezért a 30 days™ olyan speciális gyógynövénykeveréket is tartalmaz, amely hozzájárul a máj, a vese és az epe tisztulásához, erősítéséhez és méregtelenítéséhez.

A különleges gyógy növény keverék (kerti articsóka, édesgyökér, gyermekláncfűgyökér, máriatövis, varjúháj, kínai citrommagnólia) és a béta glükán együttesen járulhat hozzá ahhoz, hogy csökkenjen a has tájéki zsír, azaz karcsúbb legyen a has, a derék és a csípő. A 30 days™ összetevőinek hatására csökkenhet a Firmicutis baktériumok aránya a bélrendszerben. A termék neve azért lett 30 days™, azaz 30 nap, mert több klinikai vizsgálat szerint 30 nap használat mellett a has, a derék és a csípő mérete mintegy 1,8 cm- rel csökkent.

Fontos megjegyezni, hogy a 30 days™ nem csökkenti az étvágyat vagy a bevitt kalóriák felhasználását. Az egy hónap alatt elért eredmények, nem annyira a kilók számában, hanem inkább centiméterekben, ruhaméretekben mérhetők. Egy hónap alatt a test zsírszázaléka várhatóan 3%-kal csökkenhet. Természetesen érdemes és ajánlott a 30 days™ hosszabb idejű használata, hiszen így az egy hónap alatt mért eredmények többszöröse is elérhető.

Arra is fontos felhívni a figyelmet, hogy a tartós fogyás nem lehetséges életmódváltás nélkül. Ezért az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres és örömteli testmozgás is nélkülözhetetlen a sikerhez. A táplálkozás során célszerű kerülni a burgonyát, a tejtermékeket, a búzalisztből készült ételeket, az édességeket, a cukros üdítőket és a transzzsírokat.

A 30 days™ rövid idő alatt hatalmas siker lett! Európában eddig már több mint 80 millió tablettát adtak el belőle. A 30 days™ már Távol-Keleten és az Egyesült Államokban is elindult hódító útjára és most már hozzánk is elérkezett! A 30 days™ használata:
2X2 tabletta reggel és este. Egy doboz 30 days™ 120 db tablettát tartalmaz, amely egy hónapra elegendő mennyiség.

12 éves kor alatt, valamint a terhesség és a szoptatás ideje alatt nem ajánlott!

Összetevők:
Tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, (hidroxi-propil-metil-cellulóz), máriatövis magpor, articsóka por, édesgyökér por, gyermekláncfű gyökérpor, rózsagyökér por, kínai citrommagnólia por, csomósodás gátló anyagok: szilícium-dioxid, trikalcium foszfát, béta 1,3/1,6 glükán-kivonat, hordozó: magnézium-sztearát, színezék: titán-dioxid, fényezőanyag: sztearinsav.

Ajánlott napi adag:
2 tabletta reggel és 2 tabletta este.
Az ajánlott mennyiséget (4 tabletta) ne lépje túl!

Figyelem!
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Webáruház készítés