Kategóriák
Hírlevél

Hírek

2015.04.24
A mindennapokat megkeserítő állapot

 

"Majd szétmegy a fejem, úgy fáj..." "Állandóan ég a gyomrom..." "Tiszta feszült, ideges vagyok napok óta..." "Már szinte semmit nem eszek, mégis hízok..." "Nagyon magas a vérnyomásom..." "Mindent elfelejtek, már a memóriám sem a régi..." és még sorolhatnánk.

Ismerősen hangzanak ezek a mondatok? Esetleg Önnél is tartósan jelen van valamelyik, a mindennapokat megkeserítő állapot?

Jó hírem van! Képes vagy helyreállítani az egészségedet kellő tudatossággal és akaraterővel. A természet kerek, egész. Mindennel megajándékoz, amire Önnek szüksége van. Eleink nagyon jól tudták ezt, és használták is a mindennapjaikban. A gyógynövények a testet, lelket és a szellemet egységében harmonizálják és hangolják össze. Ezekhez az ősi gyógynövényes népi gyógymódokhoz kalauzoljuk a kedves olvasót. Ha készen áll az útra, csak vágjon bele! Ha szükségben lenne, csak forduljon hozzánk bizalommal, mi régóta ezen az úton járunk.

Adunk Önnek tippeket arra vonatkozóan, hogy mit tegyen-vegyen-egyen másképp. Adunk személyre szabott gyógynövényes receptúrákat, táplálkozási és életviteli tanácsokat. Kérdéseire legjobb szakmai tudásunk szerint válaszolunk.

Webáruház készítés