Kategóriák
Hírlevél

Sok szeretettel köszöntelek, kedves Látogató!

Bemutatkozásként néhány mondat magamról, hitvallásomról.

Bajkán Ildikó vagyok, 1964-ben születtem, Hajdúböszörményben. Gyerekkoromban sokat betegeskedtem, de az általános orvoslás és gyógyszerek nem hoztak gyógyulást. Édesanyám ekkor fordult a régen jól bevált, a családban is használt gyógynövényekhez, népi praktikákhoz. Így ismerkedtem meg a gyógynövények világával, mely tudást a későbbiekben bővítettem és sokszorosan kamatoztattam többek között saját gyermekeimnél is. A fiamat 7 éves korában 40 fokos lázzal orvostól orvosig vittük, de nem tudták meggyógyítani többféle antibiotikumos kezeléssel sem... „doktorÚr” tanácstalanul széttárta karjait. Itt volt az a fordulópont, amikor felismertem, hogy minden betegséget mi magunk teremtünk, és mi magunk gyógyíthatunk a gyógynövények erejével, a Hitünkkel és Szeretetünkkel.

A családom és baráti társaságom tagjai néha megmosolyogtak az esetenként időigényes és elavultnak tűnő tanácsaim miatt, de amikor náluk sem használt a „vegyünk be egy tablettát, mert nincs idő a fájdalomra” kezelési mód, be kellett látniuk, hogy a természet a legjobb gyógyító, és az embernek is tennie kell a saját gyógyulásáért.

1999.-ben nagy sorsfordulat után egy jósnőhöz fordultam végső elkeseredésemben, nem találtam utam, két kisgyermekemet pedig el kellett tartanom. Akkor mondatott ki, hogy az ember abból is megélhet, amit szeret. Azaz a jósnő azt mondta, hogy valami gyógynövényekkel kapcsolatos dolgom lesz. Ezután kiléptem az utcára, megláttam szemben az akkori Unio áruházat, és azt gondoltam : Ott lesz gyógynövény boltom, abban az áruházban! … és ami ott, akkor megfogant, rövid időn belül valóra vált. Felgyorsultak az események, és én átadtam magam ennek a sodrásnak, befogadtam sorsom üzenetét. Természeti környezetbe költöztem, vegetáriánus lettem, biogazdálkodom, sportolok… természetes életet élek. Azóta ezt az utat járom.

Képzett fitoterapeuta vagyok és tudom, hogy a fizikai gyógymódok mellett a lélek, és a szellem gyógyítása is kulcsfontosságú. Rátaláltam az Új Medicinára, melynek alap gondolataival maradéktalanul egyetértek. E mellett betekintettem az alternatív gyógyászat és az ezotéria különböző irányzataiba, mint ásványterápia, színterápia, Bach virágterápia, Feng-Shui, tarot, asztrozófia, számmisztika…

A boltjaimban képzett kolléganőim mellett magam is aktívan tevékenykedek, és legjobb tudásommal és szeretettel szolgálom és segítem a hozzánk betérő embereket.
Találkozzunk boltjaimban!

Várlak szeretettel: Ildi

„Az emberek egészségért könyörögnek az istenekhez. Hogy ők maguk is befolyással vannak rá, nem tudják.”

Hiszünk abban, hogy mi teremtjük betegségünket, így mi gyógyíthatjuk meg önmagunkat. Missziónknak tekintjük, hogy a gyógyulás útján megakadt embertársainkat az egészség ösvényére segítsük. S ha ezt az ösvényt megtaláltuk, tudatosan menjünk tovább rajta. Óvjuk, őrizzük egészségünket. Jusson eszünkbe, azzá leszünk, amit eszünk.

A mai rohanó világban vágyunk arra, hogy embertársainktól odafigyelést, szeretetet, őszinte szót kapjunk. Igyekszünk legjobb tudásunk szerint a hozzánk betérő embereknek mindezt megadni.
Ne feledjük, a természet gyermekei vagyunk. Ezért jelmondatunk: „Segítsük a gyógyító természet munkáját természetes eszközökkel!”

CSAPATUNK:

Életfeladatunknak tartjuk embertársaink figyelmét felhívni az egészséges életmód, tudatos táplálkozás fontosságára és a megbillent egészség helyreállításának természetes lehetőségére. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy tovább adhassuk a tudást. Tudjuk, részei vagyunk környezetünknek, az Öreg Földnek. Állatait, növényeit óvjuk, védjük, tiszteljük.

ÜZLETEINK:

Első üzletünket 2000-ben nyitottuk meg a Nagytemplom melletti Unio áruházban, majd 2008. május 5-én átköltöztünk a Csapó utca 28.szám alá, a Fórum melletti Pulykakakas üzletházba.

Címünk: Ildi Füvesboltja: 4024 Debrecen, Csapó u. 28 (Pulykakakas Üzletház)
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7-18 h; Szombat: 7-14h
Telefon: (52)323-850
Mail: info@ildifuvesboltja.hu

 

2017.augusztus 21-én megnyitottuk harmadik üzletünket is Debrecenben, a Bem tér 11/A alatt.

Címünk: Ildi Füvesboltja: 4026 Debrecen, Bem tér 11/A

Nyitvatartás: Hétfő- Péntek: 8:30-17:30 Szombat: 8:30-13:00 óráig

Telefon:(52) 556-913

Mail: info@ildifuvesboltja.hu

 

Webáruház készítés