Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Bio rend gél 100 g

Bio rend gél 100 g
  • Bio rend gél 100 g

BIO-REND GÉL A Biorend gél hatóanyagai gátolják a meszes gócok képződését, valamint fokozatosan feloldják a lerakódásokat, ezáltal a szervezet tünetmentessé válhat. A készítmény tehát nem a központi idegrendszer, vagy a környéki idegek működését gátolja, hanem a fent leírt mechanikus ingerlést szünteti meg. A gél hatóanyagai a bőrön keresztül jól felszívódnak, és feloldott salakanyagok a vizelettel gyorsan kiürülnek. A készítménynek gyulladáscsökkentő hatása nincs A Biorend gél a Kanadában élt magyar professzor, Selye János által leírt stressz okozta CALCIPHYLAXIS ellenszere.

A BIO-REND gél a Kanadában élt magyar professzor, Selye János által leírt stressz okozta CALCIPHYYLAXIS ellenszere.

A szervezetben egyoldalú, vagy állandó (fizikai, biológiai, alkalmasint pszichológiai) megterhelésre vagy kellemetlen behatásra egyre fokozódó mértékben ter­melődnek ún. szabad gyököket tartalmazó sejtek. Ezek a szabad gyököket tartalmazó komplexek gyakran kalci­umhoz kötődnek, majd lerakódnak a csontok felszínére, vagy önálló csomókat képeznek. Az elmeszesedett képződmények jól láthatók a röntgenképeken (pl. "csőrképződés" a csigolyákon). Az állandósult, tompa fáj­dalom érzése abból adódik, hogy ezek a lerakódások vagy csomók nyomják az idegeket; adott esetben súlyosan károsíthatják is azokat.

A BIO-REND gél hatóanyagai gátolják a meszes gócok képződését, valamint fokozatosan feloldják a lerakódá­sokat, ezáltal a szervezet tünetmentessé válhat.

A készít­mény tehát nem a központi idegrendszer, vagy a környéki idegek működését gátolja, hanem a fent leírt mechanikus ingerlést szünteti meg. A gél hatóanyagai szelektív, enyhe autoimmun-blokkoló hatással is rendelkeznek, azaz kis mértékben gátolják a reumás kórkép ek kialakulását. A készítménynek gyulladáscsökkentő hatása nincs. Előnye viszont, hogy nemcsak a fájdalmat csillapítja, hanem az alapbetegséget is gyógyítja.

A BIO-REND gél egyedüli, a leírt hatással bíró gyógykozmetikum, hasonló hatású készítmény nem ismeretes.

A gél hatóanyagai a bőrön keresztül jól felszívódnak, és a vizelettel gyorsan kiürülnek. A készítmény egyéb kozmetikumokkal, kenőcsökkel jól kombinálható, köztük negatív kölcsönhatás nem észlelhető.

Alkalmazásakor a betegeknél allegiás jelenségek nem léptek fel.

A BIO-REND gél salaktalanítja a szervezet szöveteit, ezért alkalmazása a túlterheléssel járó panaszok enyhíté­sére, illetve a balneoterápia kiegészítésére, valamint iontoforézis vagy ultrahangos kezelésnél is ajánlott. Különösen hatásos a Vitalcare fényterápiával kiegészítve. A kezelést a fényterápia alkalmazása után javasoljuk.

Sportolás vagy intenzív mozgás előtti lokális bemelegí­tésre is alkalmas.

Alkalmazási javaslat: A gélt a Vitacare alkalmazása után közvetlenül vékonyan, kenje fel a fájdalmas testrész feletti bőrre, és gyengéden masszírozzuk be. A gél 1-2 perc alatt száraz, rugalmas, láthatatlan, a bőr légzését nem gátló filmet képez. llóolaj tartalmának köszönhetően a bőrt kellemesen hűsíti. Fokozza a kezelés hatékonyságát, ha a bekenést követően betakarja a kezelt testrészt és 10-15 percig pihenteti. Naponta kétszeri:(reggel-este) kezelés javasolt.

Figyelmeztetés: Arcra vagy a szem környékére nem alkalmazható. Amennyiben a kezelt felületen bőrpír jelent­kezik, az adott területet mossuk le, és a készítményt többször ne használjuk! A gél használata után mossunk kezet!

Webáruház készítés