Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Diabest kapszula InnoPharm 32x

Diabest kapszula InnoPharm 32x
  • Diabest kapszula InnoPharm 32x

A Diabest 12 hatóanyagot tartalmazó komplex készítmény, amelynek aktív összetevői (vitaminok, ásványi anyagok, ginzeng) kifejezetten a cukorbetegek igényei szerint kerültek kiválasztásra. A Diabest hatóanyagai részben a szénhidrát-anyagcserében és energiatermelésben való részvételük, részben antioxidáns hatásuk révén fejthetnek ki kedvező hatást.

A termék fogyasztása nem csak azoknak ajánlott, akiknek már kialakult cukorbetegségük van, hanem azoknak is, akiknél ez nagy valószínűséggel be fog következni (pl. elhízottak, a családban a cukorbetegség gyakori előfordulású, már csökkent cukortoleranciával rendelkeznek).

Adagolás: naponta egy kapszulát bő vízzel étkezés előtt kell lenyelni. Kérjük, hogy a napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Figyelmeztetés: A Diabest szedése magas A-vitamin- és ginzengtartalma miatt terhes nőknek csak orvosi ellenőrzés mellett javasolt. Szintén orvosi ellenőrzés mellett javasolt a Diabest együttes szedése más A-vitamint tartalmazó készítménnyel. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A készítmény nem helyettesíti a cukorbetegség kezelésére az orvos által elrendelt gyógyszereket, valamint az előírt diétát!

Összetevők: aszkorbinsav, alfa-tokoferol-acetát, zselatin, panax ginzengkivonat (50 mg/tabletta), cink-szulfát, csomósodást gátlók (mikrokristályos cellulóz, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát), nátrium-szelenit, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, cianokobalamin, tiamin, riboflavin, színezékek (titán-dioxid, vas-oxidok és –hidroxidok, kinolinsárga), folsav, króm-III-klorid

Vitamin-, és ásványi- és hatóanyagtartalom 1 kapszulában (600mg)

C-vitamin 200 mg 333% RDA*
B1-vitamin 7 mg 500% RDA*
B2-vitamin 8 mg 500% RDA*
B6-vitamin 10 mg 500% RDA*
B12-vitamin 10 µg 1000! RDA*
Folsav 600 µg 300% RDA*
A-vitamin 800 µg 100% RDA*
E-vitamin 100 mg 1000% RDA*
Cink 15 mg 100% RDA*
Króm 100 µg
Szelén 100 µg
Ginzenozid 3,6 mg
RDA*: felnőtteknek javasolt napi bevitel %-a

Fogyasztása gyermekeknek, magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott.

Webáruház készítés