Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Dr. Theiss Echinacea csepp 50 ml

Dr. Theiss Echinacea csepp 50 ml
  • Dr. Theiss Echinacea csepp 50 ml

Javallatok: Fertőzéses megbetegedések megelőzésére, illetve kiegészítő kezelésére, a szervezet ellenállóképességének fokozására.

Hatóanyaga:
100 g készítmény 33 g keskenylevelű kasvirág őstinktúrát tartalmaz.
Segédanyagként 50 tf% alkoholt tartalmaz.
Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása?
Fertőzéses megbetegedések megelőzésére, illetve kiegészítő kezelésére, a szervezet ellenállóképességének fokozására.
Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni?
Ha Ön a kasvirág [ vagy más fészkesvirágzatú növényre (pl. kamillára, őszi margitvirágra stb.)] allergiás, a készítményt nem használhatja. Nem alkalmazható a készítmény előrehaladott szisztémás megbetegedések - tuberkulózis, fehérvérűség, kötőszöveti elváltozások, szklerózis multiplex, AIDS- megbetegedések, HIV –fertőzés és egyéb autoimmun megbetegedés- esetén.
Mit kell tudnia az alkalmazás megkezdése előtt?
A készítmény 50tf% alkoholt tartalmaz, melynek 10 cseppje 0,208 g alkoholnak felel meg. A készítmény nem adható gyermekeknek, terheseknek, epilepsziásoknak, agysérülés és más idegrendszeri sérülés esetén.
Szedhetik-e a készítményt gyermekek is?
Alkoholtartalma miatt 14 éven aluli gyermekek nem szedhetik!
Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel?
Módosíthatja vagy növelheti más gyógyszerek hatását. Alkoholfogyasztás tilalmát előíró, vagy immunszupresszív (immunválaszt elnyomó) gyógyszerkészítmények mellett nem alkalmazható. Kérje orvosa véleményét, ha egyidejűleg más, a szervezet ellenállóképességét fokozó készítményt is szed.
Mit kell megfontolni terhesség- és szoptatás ideje alatt?
Terhesek és szoptatós anyák nem alkalmazhatják a készítményt.
Hogyan és mikor kell a készítményt alkalmazni?
Az alkoholos oldat a száj nyálkahártyájáról gyorsan felszívódik, ezért előnyös, ha lenyelés előtt rövid ideig a szájban tartjuk. Használat előtt felrázandó!
Mi az ajánlott adag?
Megelőzésre 3x20 cseppet, akut fertőzés esetén az első napon 50 csepp, majd 2 napig óránként 10-20 cseppet adagoljunk.
Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?
Nagyon ritkán túlérzékenység előfordulhat; kiütés, viszketés, duzzadás az arcon, nehézlégzés, szédülés, alacsony vérnyomás.
Mire kell még ügyelnie a készítmény alkalmazása során?
Az esetleges üledékkiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja. A közlekedésben történő részvétel vagy gépekkel végzendő munka során a reakcióidő lelassulhat, ezért gépjárművezetők és veszélyes helyen dolgozók a készítményt csak közvetlenül alvás előtt alkalmazzák! Ha panaszai 4-5 nap alkalmazás után sem enyhülnek, feltétlenül forduljon orvoshoz. Ha az alkalmazás során a készítmény valamilyen mellékhatását tapasztalná, a kezelést hagyja abba és forduljon kezelőorvosához.

 

Fertőzéses megbetegedések megelőzésére és a szervezet ellenállóképességének fokozására alkalmas készítmény. A készítmény fokozza a szervezet immunrendszerének aktivitását. Bakteriális és vírusfertőzések megelőzésére, ill. a már kialakult fertőzések lefolyásának gyorsítására, a tünetek enyhítésére alkalmazható.

Járványos időszakokban különösen veszélyeztetett személyeknél (egészségügyi dolgozók, zárt közösségekben élők stb.) csökkenti a megbetegedések előfordulását.

Azokban az esetekben, amikor nincs az adott kórokozóval szemben specifikus gyógyszer (vagy a kórokozó ismeretlen) önállóan is alkalmazható. Jelentősen fokozhatja azonban a specifikus terápiák sikerét, ha kiegészítő kezelésként felerősítjük a szervezet védekező képességét, illetve az adagolt gyógyszer immunaktivitás csökkentő mellékhatását kompenzálhatjuk.

Alkalmazása előnyös minden olyan akut és krónikus kórképben, amikor a szervezet ellenálló képessége aktuálisan, vagy tartósan lecsökkent.

Összetétel: 100 g készítmény 33 g kasvirág őstinktúrát tartalmaz, 50%-os alkoholban.

Adagolás és felhasználás módja:

Szokásos adagja az ellenálló képesség fokozása céljából (megelőzésére) naponta 3-szor 20-30 cseppet.

Akut fertőzés esetén az első napon először 50 cseppet, majd 2 napig óránként 10-20 cseppet kell adagolni.

Az alkoholos oldat a szájnyálkahártyáról gyorsan felszívódik, ezért előnyös rövid ideig a szájban tartani.

Tartalma: 50 ml

Az esetleges üledékkiválás a minőséget nem befolyásolja!

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

Forgalmazza: NATURPRODUKT Kft.

Webáruház készítés