Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Epavir kapszula herpesz ellen 30x

Epavir kapszula herpesz ellen 30x
  • Epavir kapszula herpesz ellen 30x
  • Epavir kapszula herpesz ellen 30x

Herpesvírus elleni, orvosilag alkalmasnak talált gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

Hatóanyag: 362,0 mg tengeri halolajból származó omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) észter, 203,0 mg lizin-hidroklorid/kapszula
Segédanyag: zselatin, glicerin, szorbit, szilícium-dioxid, lecitin (E322), festékanyagok: titán-dioxid (E171), vörös és fekete vas-oxid (E172)

Szájon, nemi szerveken előforduló Herpes simplex fertőzés kezelésére. Előnyösen alkalmazható a vírusfertőzés kezdeti stádiumában, a kialakuló tünetek megelőzésére, visszaszorítására.

A készítmény nem alkalmazható bármely ható-, vagy segédanyagára való ismert túlérzékenység esetén, valamint nem alkalmazható vérzési rendellenességben, hemofília.

A kapszula hatékonysága akkor optimális, ha megelőzésszerűen, illetve a legelső tünetek megjelenésekor megkezdjük a kezelést.

12 éves kor alatt a készítmény nem alkalmazható.

A kapszula K-vitamin tartalmú - és egyéb vérzéscsillapító készítménnyel, valamint antikoaguláns gyógyszerekkel együtt nem alkalmazható.

Várandósság és szoptatás ideje alatt a készítmény alkalmazása nem javasolt.

Adagolás: Felnőtteknek és 12 éves kor fölötti gyermekeknek naponta 4x2 kapszula étkezés előtt a tünetek megszűnéséig.

A készítmény előírásszerű alkalmazása során a következő mellékhatások lehetségesek: gyomor-bélrendszeri zavarok, pl. hányinger, puffadás, hasmenés, székrekedés. Ezen túlmenően egyéni túlérzékenység felléphet a készítmény bármely összetevőjével szemben. Ilyen esetekben forduljon gyógyszerészéhez, orvosához!

Hosszan tartó kúra során a vérzési idő megnyúlhat.

A készítmény gyermekek elől gondosan elzárandó!

A készítmény folyamatosan szedhető, de ajánlatos 2-3 hónap után 1-2 hét szünetet tartani.

Webáruház készítés