Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Ezüstkolloid 20PPM pumpás 50 ml

Ezüstkolloid 20PPM pumpás 50 ml

Az ezüstkolloid ezüst-részecskék vizes oldata. Többnyire az elektro-kolloid ezüst értendő alatta, amiben az ezüst feloldott, apró, fémes ionokból áll, és nem található benne fehérje-ezüst vagy egyéb ezüstvegyületek.

A jó minőségű elektrolízises ezüst-kolloid oldat átlátszó vagy sötét-piros, pozitív töltésű ezüst ionokat és 1 - 10 nanométeres negatív töltésű ezüst-részecskéket tartalmaz desztillált vízben, amik sohasem ülepednek le, hanem állandó Brown-mozgásban vannak.

Alkalmazása ízületi, reumás panaszok kezelésére, tüdőgyulladás vagy agyhártyagyulladás esetén is javasolt. Az emésztést is serkenti, puffadás csökkentő hatása van.

Alkalmazható:

Szájon át közvetlenül, gargalizálásra, torokgyulladásnál öblögetésre, szájöblítésre a száj nyálkahártyájának és a fogíny panaszainak enyhítésére, semlegesíti a fogszuvasodást, megszünteti a kellemetlen leheletet. Irrigálással hüvelyfertőzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál, lemosásra, borogatásra külsőleg bőrbajoknál. Ideális élelmiszer tartósító. Gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk vele, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést.

Előállítása:

Az elektro-kolloid ezüst előállítható elektromos ívkisülés vagy desztillált vízben ezüst elektródákon keresztüli nagyfrekvenciás váltóárammal, vagy legegyszerűbben kis feszültségű elektrolízis segítségével.

Dózis belsőleg:

Fogyasszunk napi 2X1 teáskanálnyit tisztán, vagy napi 1 teáskanállal megelőzés céljából.

Tárolás:

fénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.
20 PPM (parts per million - részecskesűrűség)

Forgalmazza:

Fűszerház Kft.

VTSZ: 2843101000

A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Webáruház készítés