Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Flavin 7 gyümölcskoncentrátum Prémium 200 ml

Flavin 7 gyümölcskoncentrátum Prémium 200 ml
  • Flavin 7 gyümölcskoncentrátum Prémium 200 ml

Az emelt polifenol, flavonoid tartalom a kutatások szerint nagymértékben erősíti a vitaminok hasznosítását a szervezetben. Az antioxidáns aktivitása a perifériás vérben igazoltan 75-80%-ig képes a szabadgyököket megkötni.

Hétfajta gyümölcslé kivonat, magas polifenol/flavonoid, resveratrol (növényi antioxidáns) tartalommal.

Összetétel:
vörös szőlőlé, fekete cseresznyelé, feketeszeder-lé, fekete ribizlilé, bodzalé, szilvalé, almalé, alkohol
Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
  50 ml 100 ml 200 ml
Össz polifenol: 1200 mg 2400 mg 4800 mg
Ebből - flavonoid: 900 mg 1800 mg 3600 mg
         - resveratrol 2,5 mg 5 mg 10 mg
Alkohol: 0,8 %v/V 0,8 %v/V 0,8 %v/V
Antioxidáns (ORP): -400mV -400mV -400mVFelhasználási javaslat: 50 ml/nap, valamint igény és szükség szerint max. 100-200 ml/nap, több alkalomra elosztva. 

A flavonoidoknak az egészség megőrzésében és a betegségek megelőzésében játszott szerepét az utóbbi évek tudományos kutatásai megkérdőjelezhetetlenné teszik. A vizsgálatok kimutatták a flavonoidok szívet és érrendszert védő, immunerősítő, gyulladáscsökkentő, allergiaellenes, májregeneráló hatását. Egyetemi klinikán végzett állatkísérletek igazolják a terméknek a szív és érrendszer rizikófaktoraira (triglicerid, koleszterin, LDL, HDL), valamint az érszűkületekre és érelmeszesedésre kifejtett eredményes hatását.

A szabadgyökök rendkívül romboló hatásúak. Károsítják sejtjeinket, ami korai öregedéshez vezethet, csökkent immunműködést, gyulladásokat, végül degeneratív megbetegedéseket okoz. A szabadgyökök romboló hatásának csökkentésében a növényi antioxidánsok biológiai tevékenysége óriási jelentőségű, ezek az egészség megőrzésében felbecsülhetetlen értékű szövetségeseink. A növényi antioxidánsok sejtfiatalítóak, a hagyományos kezelések mellékhatásait csökkenthetik.

Webáruház készítés