Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Fokhagyma kapszula + C vitamin 100mg Dr. Chen 100x

Fokhagyma kapszula + C vitamin 100mg Dr. Chen 100x
  • Fokhagyma kapszula + C vitamin 100mg Dr. Chen 100x
  • Fokhagyma kapszula + C vitamin 100mg Dr. Chen 100x

A fokhagyma (Allium sativum) az egyik legrégebben ismert fűszer és gyógynövény. Fő hatóanyaga az allicin, egy kéntartalmú vegyület, melynek a növény erős szaga is köszönhető. Jelentős a kálium-, és szeléntartalma, illetve a B1-, B6-, C-, K-vitamin tartalma. A fokhagyma hatóanyagai támogatják a keringési rendszer és az immunrendszer egészségének a fenntartását. Jelentős szerepe van a normál koleszterin szint fenntartásában. Előnyösen befolyásolhatja a vérzsír szintet, valamint a vér összkoleszterin és triglicerid szintjét. Ezenkívül hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához.


A C-vitamin fontos antioxidáns anyag, segít semlegesíteni a szervezetben a káros szabad gyököket. Támogatja az immunrendszert, és segíti a táplálékkal bevitt vas felszívódását a bélrendszerből. A C-vitamin szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában.


A kapszula hatóanyagai egymás hatását erősítik. A C-vitamin egy rendkívül érzékeny vegyület, a fokhagyma ezt az érzékenységet jótékonyan befolyásolja, a C-vitamin pedig megvédi a fokhagyma olajos kivonatát az oxidációtól.

Összetevők: fokhagyma olajos kivonata (300mg/kapszula), zselatin, C-vitamin (100mg/kapszula).

Adagolás: naponta 2 x 1 kapszula bevétele javasolt.

OÉTI: 1288/2006.

Webáruház készítés