Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Gallmet-M természetes epesav kapszula 30x

Gallmet-M természetes epesav kapszula 30x
  • Gallmet-M természetes epesav kapszula 30x

GALLMETŽ-M, természetes epesavakat, és gyógynövényeket tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula, az emésztés és az epeműködés támogatására. A borsmenta hozzájárul a gyomor- és bélrendszer normál működéséhez, a puffadás csökkentéséhez. Az orvosi pemetefű segíti a béltraktus ellazulását, hozzájárul az egészséges emésztéshez, a máj és az epe normál működéséhez. Az édesgyökér támogatja az emésztőrendszer egészséges működését. Az édeskömény hozzájárul az egészséges emésztéshez.

Hatóanyag tartalom
Fő összetevők: szárított marhaepe 100 mg; mentalevél 10 mg, pemetefű 7,5 mg, fehérmályva gyökér 7,5 mg, édesgyökér 7,5 mg, édeskömény 5 mg.

Összetevők
Szárított marhaepe 100 mg; tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz 207,5 mg; kapszula héj: hidroxi-propil-metil-cellulóz 85,5 mg; gyógynövények: mentalevél 10 mg, pemetefű 7,5 mg, fehérmályva gyökér 7,5 mg, édesgyökér 7,5 mg, édeskömény 5 mg; csomósodást gátlók: szilícium-dioxid 10 mg, magnézium-sztearát 5 mg; kapszula héj: gellán gumi 4,5 mg.

Adagolás
Naponta 1-3x1-2 kapszula fogyasztása javasolt közvetlenül a jelentősebb főétkezések (reggeli-ebéd-vacsora) előtt, a testsúlytól és az egyéni reagálásoktól függően.

Ellenjavallat
A készítmény nem szedhető heveny eperohamok és epevezeték-elzáródás okozta sárgaság esetén, valamint terhesség alatt. Egyéni érzékenységtől függően az első néhány napban enyhe hasmenés, émelygés előfordulhat. Epére ható egyéb készítményekkel együtt használata nem ajánlott. Ajánlott a készítmény használata előtti szakemberrel történő egyeztetés.

Megjegyzés
A nemzetközi WESSLING laboratórium által bevizsgált termék mentessége/megfelelősége: mikrobiológia, szennyező anyagok, mérgező anyagok, nehézfémek, rádióaktivitás, dopping, allergia: laktóz, glutén, kazein. A GALLMETŽ-M és GALLMETŽ-N emésztésre ható étrend kiegészítők közötti választáshoz a következő információkat adjuk. Mindkét termék hasonló mennyiségben tartalmaz epesavakat, de a GALLMETŽ-M még gyógynövényeket is tartalmaz. A gyógynövények kiegészítik az epesavakat, de vannak, akik kedvezőtlenül reagálhatnak a gyógynövényekre. A GALLMETŽ-M termékben lévő gyógynövényekre érzékenyek számára a GALLMETŽ-N termékeket ajánljuk. Javasoljuk, hogy használják egyiket 2-4 hétig, majd a másikat és azt szedjék tovább, amelyik jobb hatást vagy érzetet váltott ki. A két készítmény az egyéni állapottól, érzékenységtől és reagálástól függően eltérő hatékonyságú lehet, amit előre nem lehet pontosan meghatározni, de mindkét készítmény emésztőrendszeri hatása hasonló.

Webáruház készítés