Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Grapefruit mag kivonat Citrofort zöld 20 ml

Grapefruit mag kivonat Citrofort zöld 20 ml
  • Grapefruit mag kivonat Citrofort zöld 20 ml
  • Grapefruit mag kivonat Citrofort zöld 20 ml

Nem alkoholos, igy nem is keserű. Nagyon jó megfázás esetén és megelőzésére.

Glicerines.

Mivel alkoholt nem tartalmaz és nem is keserű, ezért ez egy olyan termék, melyet egészen kis gyerekek és bébik is használhatnak. Nagyszerű megoldás az egész családnak.

Grapefruit (Citrus paradisi) gyümölcs magjából és húsából extrakcióval készült 1:5 arányú kivonat.
A grapefruit mag kivonat citrus bioflavonoidokat tartalmaz. Fontosabb alkotórészei: naringin, izoszakuranetin, heszperidin, neopheszperidin, pancirin, roifilin, nobilentin, kempferol-, dihidrokempferol-, apigenin- és kvercetin-glikozoidok.

Hatása: A citrus bioflavonoidok gyökbefogó és antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek, a C-vitamin hatását fokozzák, bomlását gátolják. A kapillárisok kóros átjárhatóságát és törékenységét csökkentik. Az emberi szervezet zavartalan működéséhez szükséges ú.n. esszenciális anyagok, ezért P-vitaminnak vagy permeabilitási faktornak nevezik. A kivonat 800 baktérium- és vírustörzs, valamint 100 gombafaj és számos egysejtű parazita növekedését már nagy hígításban is gátolja, ugyanakkor a fiziológiás baktériumflórát nem károsítja.
Tárolása fénytől védett helyen.

Felhasználása felnőtteknek: naponta 3*15 csepp valami folyadékban feloldva (lehetőleg vizben vagy grapefruit lében, de ne cukros üditőben)

Alkalmazása: naponta 2-3x 10-15 cseppet egy pohár folyadékkal bevenni.

Kiszerelés: 20 ml

Webáruház készítés