Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Hübner Arthoro basic zöldkagyló-koncentrátum kapszula 180x

Hübner Arthoro basic zöldkagyló-koncentrátum kapszula 180x
 • Hübner Arthoro basic zöldkagyló-koncentrátum kapszula 180x
 • Hübner Arthoro basic zöldkagyló-koncentrátum kapszula 180x

Zöldkagyló-koncentrátum

A harmonikus mozgáshoz egészséges ízületekre van szükség, ehhez pedig fontos, hogy rendszeresen biztosítsuk a megfelelő tápanyagokat az ízületek számára.

Az arthoro basic kapszula új-zélandi zöldkagyló-koncentrátum (glükozaminoglikánok = GAG) tartalma elősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését, regenerálódását és az ízületek mozgathatóságát.

Segítség a mindennapokban, a fokozott fizikai terhelés és szabadidős tevékenység során egyaránt.

 

1050 mg zöldkagyló-koncentrátum naponta

Az új-zélandi tarajos zöldkagylóból származó zöldkagyló-koncentrátum értékes glükozaminoglikánokat tartalmaz. Ezek az aminocukor vegyületek az ízületi porcok alkotóelemei, elősegíthetik az ízületi kenőanyagok képződését és ezzel az egészséges ízületi működést. A glükozaminoglikánok és vitaminok értékes tápanyagok a mozgásszervek számára.

 

*Növényi eredetű kapszulatok, zselatinmentes

 

Tápanyagtartalom

100 g-ban

3 kapszulában

 

Felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-ában

Energia

1430 kJ

(339 kcal)

21 kJ

(5,1 kcal)

 

Fehérje

  48 g

 699 mg

Szénhidrát  

  13 g

 189 mg

Zsír

    9 g

 132 mg

C-vitamin

    4 g

   60 mg

100 %

E-vitamin

674 mg α-TE

   10 mg α-TE

100 %

B6-vitamin

137 mg

     2 mg

100 %

Folsav

  14 mg

 200 μg

100 %

B12-vitamin

  67 μg

      1 μg

100 %

Zöldkagyló-koncentrátum  -glükozaminoglikánok

  71,4 g

    1,8 g

1050 mg

    26 mg

 

 

 Adagolási javaslat: Naponta 3x1 kapszulát evés közben vízzel bevenni.

A jó eredmény elérése érdekében az arthoro basic kapszula több hónapon át való fogyasztása javasolt.

 •  ·         Zselatinmentes
 • ·          Laktózmentes
 • ·          Gluténmentes
 • ·          Cukorbetegeknek is alkalmazható      

Figyelmeztetés:
Gyermekektől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék fogyasztása hal- és puhatestűekkel szemben allergiás tüneteket mutató egyének számára nem ajánlott. 

Tudományos kutatások bizonyították, hogy a GAG az ízületi nedv egyik legfontosabb összetevője, mely megelőzi és rendkívül hatékonyan javítja az ízületi betegségeket (pl. időskori reumatikus fájdalmak, autoimmun betegségek, artritis, artrózis) kísérő tüneteket. A GAG természetes eredetű fehérjéből és szénhidrátokból áll, az emberi szervezet ezért kiválóan tudja hasznosítani saját szöveteinek felépítéséhez. A készítményben található vitaminok és ásványi anyagok fontos szerepet játszanak az ízületek működésében, ezért bizonyítottan szükségesek az ízületi betegségek eredményes kezeléséhez.

Kinek javasolt a zöldkagylópor?

Az ízületi betegségek igen sok embert érintenek, és jelentősen rontják a betegek életminőségét. Érdemes tehát minden tőlünk telhetőt megtenni a betegség megelőzése, a panaszok csökkentése érdekében.


A mozgásszervi betegségek túlnyomó többsége elhúzódó, krónikus. Ezért a kezelésnek is komplexnek kell lennie: a fájdalomcsillapító, gyulladásgátló gyógyszerek szedését általában helyi kezeléssel, krémekkel, kenőcsökkel egészítjük ki, és igen fontos szerepe van a gyógyfürdőknek, fizikoterápiának, masszázsnak és a gyógytornának is.

Az új-zélandi tarajos zöldkagylópor döntő jelentőségű felfedezést jelent az ízületi betegségek megelőzése és kezelése terén.
Kiknek érdemes tehát szedni?

Megelőzésképpen:

 • A kor előrehaladtával egyre nő az ízületi megbetegedések és a reumás panaszok kialakulásának valószínűsége. Az idősebb emberek étrendjét ezért mindenképp tanácsos kiegészíteni zöldkagylóporral!
 • Középkorúaknak akkor ajánljuk, ha tartósan ülő munkát végeznek, vagy olyan foglalkozást űznek, amelyekben valamelyik ízületük fokozott terhelésnek van kitéve. Azok is megfontolhatják az étrend kiegészítő szedését, akiknek a családjában többen szenvednek ízületi betegségekben!
 • Az aktívan sportoló fiataloknak is javasolt, hogy fokozzák ízületeik tápanyag ellátását!
 • Minden életkorban javasolt szedni a zöldkagylóport mindazoknak, akik túlsúlyosak, akiknek rossz a testtartásuk vagy egy korábbi csonttörésük nem egész tökéletesen forrt össze, hogy ízületeiket még időben megóvhassák a nagyobb megerőltetéstől!

Terápiásan:
Az új-zélandi tarajos zöldkagylópor szedése minden ízületi betegségben megkísérelhető önállóan, vagy más gyulladásgátló, fájdalomcsillapító gyógyszer kiegészítéseként.

 • Artrózisban önállóan is alkalmazható, mivel elősegíti az ízület súrlódásmentes működését, javítja a porc tápanyagellátását!
 • Artritiszben - különösen pedig sokízületi gyulladásban - az orvosi kezelés kiegészítéseként ajánlott, mivel saját gyulladásgátló, működésjavító hatásán kívül védi a gyomor, az emésztőrendszer nyálkahártyáját, s így csökkenti a gyulladásgátló fájdalomcsillapítók káros mellékhatásait!"


Gyártja:
ANTON HÜBNER GmbH & Co. KG
79238 Ehrenkirchen

Forgalmazza:
Naturprodukt Kft.

Webáruház készítés