Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Memolife Max kapszula 30x

Memolife Max kapszula 30x
  • Memolife Max kapszula 30x

A MEMOlife maX kapszula (étrend-kiegészítő készítmény) összetevői támogatják a koncentrációs képességet és hatással vannak az agy teljesítményére, reakcióképességére. Nélküle Tunya és Kukker sem boldogulna! ;)

A MEMOlife maX kapszula természetes növényi kivonatokat és halolajat tartalmaz:

– A halolajban lévő dokozahexaénsav (DHA): Hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához.
– Lecitin: Jelentős mennyiségben található az idegsejtekben és az agyban.
– Ginzeng: Közreműködik a normal vérkeringés fenntartásában, segíti a perifériás keringést, így hatással van az agy teljesítményére és a reakcióképességre.

Kiknek ajánlható a A MEMOlife maX kapszula?

– Gyermekek és serdülők értelmi fejlődésének elősegítésére
– Tanulási, koncentrálási készséggel küszködő serdülőknek
– Diákoknak dolgozatok, érettségi, vagy a vizsgaidőszakok idején, amikor különösen nagy a szellemi túlterheltsége
– Tanulási nehézség esetén

A MEMOlife maX kapszula komponensei:

A MEMOlife maX kapszula természetes forrásból származó omega 3 zsírsavakat (EPA+DHA), foszfolipid származékokat (kolin, inozitol) és ginzenget tartalmaz.

– Omega 3 zsírsavak szerepe: a halolaj, mint omega 3 zsírsav-DHA- forrás
– Omega 3 zsírsavak szükségesek az agy és az idegrendszer normális fejlődéséhez és működéséhez.
– Foszfolipid származékok szerepe: a lecitin, mint foszfolipid forrás
– A lecitin foszfatidilkolint (PC) és foszfatidilinositolt (PI) tartalmaz, melyek fontos idegi hírvivő és ingerületátvivő anyagok, egyben foszfor forrásul is szolgálnak. A foszfolipidek fontos alkotói a membránoknak, irányítják felépítését, áteresztő-képességét, ugyanúgy, mint a membrán enzimkötő-képességét.
– Ginzeng szerepe: segít fenntartani a szellemi és fizikai jó közérzetet, javítja az életminőséget. Bizonyított, hogy a ginzeng fokozza az agytevékenységet, emeli az adrenalin-kibocsátást. Az agyat éberebb állapotban tartja, később fáradunk ki. Ginzeng hatására a szervezet kevesebb glikogént, viszont több szabad zsírsavat (testzsírt) használ fel energiatermelésre.

Az Omega-3 szerepe:

Tanulás, koncentráció, memória, megjegyzés igen bonyolult működése agyunknak, amelyet még most sem teljesen értenek az orvosok, és a kutatóorvosok sem. Azt leszögezhetjük, hogy az idegrendszer normál működéséhez bizonyos tápanyagcsoportokra szükség van. Ennek egyike az omega zsírsav csoport. Ezek élettani hatásának a vizsgálatával nagyon sok kutatást folytattak. Vizsgálták az egészséges, felnőtt embereket, vizsgálták a speciális csoportokba tartozókat – terhesek, babák, iskoláskorú gyerekek-, de betegség esetén is vizsgálták a hatását, és a következőket találták: Az un. Disz-es gyerekeknél 3 hónapos omega zsírsavbevitel szignifikáns előrelépést hozott a gyerekek olvasási, betűfűzési teljesítményében, de javította a viselkedési anomáliákat, a hiperaktivitást is. Terhesség esetén a kismama omega zsírsavval történő kezelését követően, nagyon magas volt az Omega zsírsav koncentráció a magzatok retina sejtjeiben -látási funkció-, valamint az agysejtekben. A szoptatott csecsemők esetén, amikor a mama omega zsírsavakat szedett, sokkal gyorsabb volt a gyermekek mozgásfejlődése is, de a beszédfejlődése is felgyorsult! Betegségek esetén -pl. Alzheimer kór- az Omega és gamma-linolénsavak (GLA) a transzportfolyamatokat javítják, az agysejtek membránjának ( burkának) a rugalmasságát fokozzák, ezáltal lassíthatják a betegség előrehaladását. De a másik oldalról is megvizsgálták ezt a hatóanyag csoportot. Tanulmányok igazolták, hogy omega zsírsavak hiánya esetén alacsonyabb az intelligencia szint, csökken a koncentrációkészség, romlanak az érzékszervi funkciók már kisgyermekkorban is, de a felnőtteknél is. A MEMOlife maX kapszula optimális mennyiségben tartalmazza az agy működéséhez szükséges omega 3 zsírsavakat és GLA-t.

Koncentráció és az Omega-3:

Mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, hogy szellemi kapacitásunkra, koncentrálási képességünkre, memóriánkra 120%-osan szükségünk volt! Gondoljunk csak az intenzív tanulásra vizsgaidőszakokban, a szorító határidőkre! A mindennapos hajtásra! De olyan helyzetben is voltunk már, amikor a memóriánk mondott “csődöt”, rövid vagy hosszú távon, és akkor jutott eszünkbe, hogy valamit tennünk kellene. Ebben segítenek a gamma-linolénsav mellett (GLA: Az agysejtek falának az egyik alkotóeleme), az omega zsírsavak! Az omega zsírsavak esszenciális zsírsavak, ami azt jelenti, hogy a szervezetünk önmagától előállítani nem tudja őket, külső forrás szükséges belőlük a szervezetünk ellátásához. Omega zsírsavakat tartalmaznak a halolaj, lenmagolaj, napraforgómag olaj, a szezámmag olaj, kókusz olaj, ligetszépe olaj, a rizscsíra olaj, borágó olaj, zabcsíra olaj. Az omega zsírsavak egy 9 alcsoportba besorolt zsírsavakból álló család. Ezek a zsírsavak önmagukat tudják szintetizálni, az 1-ből képes 2,3,4… termelődni, a 2-ből a 3,4,5..-így gyakorlatilag megfelelő omega zsírsav ellátottság mellett nem alakul ki a teljes hiányuk.

De koncentráljunk a koncentrálásra! Hogyan néz ki az agyunk? Úgy lehetne elképzelni az idegsejteket, és a belőlük összekapcsolt idegpályákat, mint egy régi telefonközpontot, sok-sok összekötött, különböző színű vezetékkel. Mind az idegsejtek összekapcsolódásához, mint a rajtuk átfutó információk továbbhaladásához, de az agysejtek épségéhez is nagyon sok anyagra, vitaminokra – B vitaminok-, zsírokra – GLA, Omega zsírsavak- lecitinre szükség van. Ha bármelyik “üzemanyag” hiányzik, az funkcióbeli hibát pl. koncentrálási nehézséget okoz. A MEMOlife maX kapszula pontosan ezeket hatóanyagokat egyesíti, amelyeket gyűjtőnéven az agy vitaminjainak is nevezhetünk.

Az omega zsírsavak egyéb egészségjavító hatását se hanyagoljuk el! Ezek a:

– szív és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentése
– a fogyás elősegítése
– depresszió, Alzheimer-, Parkinzon-kór kiegészítő kezelése
– candida ellenes hatás
– reumatikus betegségekben a gyulladásos faktorok mennyiségének csökkentése
– De vigyázat! Mellékhatásuk is van : a szép haj, bőr és köröm!

Vizsgaidőszak:

Miből áll a vizsgaidőszak? Kávé, cigi, kávé- a sorrend változatható, és kihagyható…a maximális önmérgezés, önkizsigerelés időszaka! Nem feltétlenül kell ezt az utat választanod. A MEMOlife maX kapszula természetes hatóanyagaival javítja az agysejtek működését. Ezáltal javul a tanulási készség, szellemi teljesítőképesség és a koncentráció is hosszabb ideig fenntartható. Ezenfelül, javítja a memóriát, ami a megtanult anyag előhívásában jelenthet segítséget. A MEMOlife maX memória serkentő tartalmazza az agy számára létfontosságú anyagokat, az agy vitaminjait!

Hatóanyag-tartalom: 2 kapszula tartalma:

Halolaj (Ω3 zsírsav 189 mg, ebből EPA+DHA 162 mg) – 540 mg
Szója lecitin – 150 mg
Ginzeng kivonat (ebből ginzenozid 8 mg) – 80 mg

Összetevők:

Halolaj, zselatin, szója lecitin, ginzeng kivonat, nedvesítőszer (glicerin), emulgeálószer (glicerin-monosztearát), víz, színezék (vas-oxid), antioxidáns (alfa-tokoferol).

Adagolás: felnőtteknek reggeli előtt 2 kapszulát egészben bő folyadékkal lenyelni.

Kiszerelés: 30 db.

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Fogyasztása terhes és szoptató anyáknak, illetve magas vérnyomás esetén nem javasolt!
– Befolyással lehet a vércukorszintre!
– Adaptogén hatás miatt szedése 6 hétnél tovább nem ajánlott!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Gyártó: B-Pharma Bt.

Vonalkód (EAN):  5994012300195

Webáruház készítés