Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Oxytarm tabletta vastagbéltisztító 120x

Oxytarm tabletta vastagbéltisztító 120x
  • Oxytarm tabletta vastagbéltisztító 120x
  • Oxytarm tabletta vastagbéltisztító 120x

Az Oxytarm tabletta (étrend-kiegészítő készítmény) egy molekuláris találmány. Hatóanyagai – magnézium molekulába zártak, a gyomorsav nem tudja feltörni, – csak a vastagbélben szabadulnak fel. Hozzájárul a vastagbél redőinek kíméletes és gyors salaktalanításához.

Az Oxytarm tabletta (étrend-kiegészítő készítmény) egy molekuláris találmány. Hatóanyagai – magnézium molekulába zártak, a gyomorsav nem tudja feltörni, – csak a vastagbélben szabadulnak fel. Hozzájárul a vastagbél redőinek kíméletes és gyors salaktalanításához és ezáltal a méregtelenítéshez. Ne feledjük, az immunrendszer 70-80%-a a vastagbélben található! Segítséget nyújthat a béltraktus parazitái elleni harcban is. Méregtelenítés és salaktalanítás nélkül nincs eredményes fogyókúra sem. Laposabb has, akár napokon belül.

Oxytarm számos egészségügyi probléma kezelésében segít:

– emésztőrendszeri problémák (székrekedés, hasmenés, puffadás, gázosodás)
– bőr problémák
– gyenge immunrendszer
– allergia

Kinek ajánljuk?

Az Oxytarm megoldást jelenthet tiniknek, kismamáknek, menedzsereknek és időseknek. Mindazok számára ajánlott, akik rendszertelenül vagy egészségtelenül táplálkoznak, életükből hiányzik a rendszeres (napi min. fél óra) testmozgás, esetleg kisebb túlsúllyal küzdenek, bőrproblémáik, enyhe allergiájuk van, vagy egyszerűen csak szeretnék szervezetük immunrendszerét erősíteni, és méregteleníteni.

Hogyan fejti ki méregtelenítő, tisztító hatását?

A vastagbélben található testünk immunrendszerének 70-80%-a, ezért nagyon fontos minden olyan erőfeszítés, amely a vastagbél tisztítás és méregtelenítés elősegítését célozza!

A vastagbél dús redőin a felesleges salakanyag könnyen lerakódhat. A lerakódások a rothasztó baktériumok táptalajául szolgálnak. Ezen baktériumok toxinjai visszaszívódnak a vastagbél falán keresztül, egy állandó önmérgezésbe tartva a szervezetet. Ezáltal megnehezül a tápanyagok normális felszívódása is. A vastagbélben felszabaduló speciális molekula, (C vitamin, magnézium-hidroxid és bioflavonoidok) hozzájárulnak a vastagbél falán lerakódott méreganyagok és salakanyagok kíméletes és gyors eltávolításához.

Hatóanyag-tartalom: 4 tabletta tartalma:

Magnézium ( magnézium-hidroxid és magnézium-sztearát formájában) 208,37 mg
C- vitamin (Kálcium-aszkorbát formájában) 72,6 mg
Citrus bioflavonoid-komplex 100 mg

Összetevők:

Bioflavonoid-komplex, magnézium-oxid, C-vitamin, mikrokristályos cellulóz, kalcium-foszfát, növényi olaj, magnézium sztearát felhasználásával.

Adagolás:

Az Oxytarm tabletta javasolt napi adagja reggel és este 2 tabletta, étkezéstől függetlenül. Egy doboz Oxytarm 120 darab tablettát tartalmaz, így ez egy hónapra elegendő mennyiséget jelent. Fontos hangsúlyozni, hogy az Oxytarm tabletta kúraszerű használata hozhatja a legjobb eredményt. Ezért évente egy három hónapos kúrát célszerű végezni. Szükség esetén az Oxytarm tabletta folyamatosan is fogyasztható. Minden egyén testsúlyától függően egyedi módon reagálhat az Oxytarmra. Ha a tisztulás üteme esetleg túlságosan gyors, akkor célszerű a napi adagot 2×1-re csökkenteni, ha pedig túl lassú (100 lg felett), akkor a napi adagot (4 tabletta) egyszerre kell bevenni este bő folyadékkal.

Kiszerelés: 120 db.

Webáruház készítés