Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Parodontax fluorid fogkrém ínysorvadás megelőzésére 75 ml

Parodontax fluorid fogkrém ínysorvadás megelőzésére 75 ml
  • Parodontax fluorid fogkrém ínysorvadás megelőzésére 75 ml

A Parodontax + Fluorid gyógynövényekből és ásványi sóból készült fogínyvérzés és ínysorvadás megelőzésére, valamint nátriumfluoridot is tartalmaz fogszuvasodás ellen.

Gyógynövényekkel a fogínyvérzés ellen. Az ínyvérzés többnyire helytelen szájhigiénia vagy a szájüregben lévő baktériumok hatásának eredménye, nem pedig – mint ahogyan azt tévesen feltételezni szokták – kizárólag a fogkefe használatára vezethető vissza. Azokon a fogakon, amelyeket helytelenül vagy ritkán tisztítanak, baktériumokat tartalmazó foglepedék, plakk képződhet. Ha ezt a lepedéket nem távolítjuk el időben, akkor sorrendben ínyvérzés, ínygyulladás, a fogak kilazulása majd kihullása következhet be.

Hosszantartó védelmet nyújt a lepedékképződés ellen. Segít megelőzni a fogínysorvadást. Minden más, általános fogkrémek által nyújtott előnyt biztosít (pl. tisztítás, friss lehelet.)

A Parodontax hatóanyag összetételénél fogva enyhén sós ízű, amely a használat során gyorsan megszokható.

A Parodontax természetes összetétele: 6 gyógynövény és egy ásványi só: echinacea, ratanhia, zsálya, mirha, kamilla, borsmenta, nátrium-hidrogén-karbonát (ásványi só).

1400 ppm nátrium-fluoridot tartalmaz.

Webáruház készítés