Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Prostata tea filteres 20x Herbária 1 g

Prostata tea filteres 20x Herbária 1 g
  • Prostata tea filteres 20x Herbária 1 g

E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön a jóindulatú prosztata megnagyobbodást kísérő tüneteket enyhítheti orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.
Hatás, tulajdonság
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják.
A teakeverék mérsékli a jóindulatú prosztata (dülmirigy) megnagyobbodás okozta vizelési zavarokat (gyakori éjszakai és nappali vizelés, gyenge vizeletürítés, elégtelen hólyag kiürítés érzése, gyakori vizelési inger, utócsepegés).
Csökkenti a mirigy duzzanatát, ezáltal a vizelés könnyebbé válik és mérséklődnek a kellemetlen kísérő tünetek.
A teakeverék összetevői csökkentik a prosztata szövetének ödémáját, duzzanatát, valamint az urogenitális (vizeletelvezető rendszer) szervek fertőzése esetén gyulladáscsökkentő és vízhajtó hatással rendelkeznek.
Mi a hatóanyaga?
1 filter tartalma: 0,40 g csalángyökér (Urticae radix), 0,35 g kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás (Solidaginis herba), 0,20 g szabalpálma termés (Sabalis serrulatae fructus), és 0,05 g borsosmentalevél (Menthae piperitae folium) porított formában.
Mit tartalmaz még a teakeverék?
A készítmény nem tartalmaz segédanyagot, ízesítő-és színezőanyagot.
Mikor ajánlott a Herbária Prostata teakeverék fogyasztása?
Ha Önnek jóindulatú prosztata megnagyobbodása van és kellemetlen kísérő tünetek jelentkeznek - nehéz, szaggatott, esetleg fájdalmas vizelés, gyakori éjszakai és nappali vizelési inger, utócsepegés - ajánlott a teakeverék fogyasztása
Mikor nem szabad a teakeveréket alkalmazni?
A készítmény bármely alkotórésze iránti egyéni túlérzékenység (allergia) esetén a készítmény alkalmazása nem ajánlott!
Mit kell tudni az alkalmazás megkezdése előtt?
Ha bizonytalan esetleges allergiájában, a készítmény alkalmazását kis adagokban kezdje el, és ha nem jelentkeznek allergiás reakciók, akkor alkalmazza az ajánlott napi adagot.
Fogyaszthatják-e gyermekek a teát?
A készítményt gyermekek nem fogyaszthatják!
Gyermekek elől gondosan el kell zárni!
Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel?
Ez idáig nem ismeretes a készítmény kölcsönhatása más gyógyszerekkel. Az esetlegesen fellépő gyógyszer kölcsönhatások elkerülése érdekében a rendszeresen szedett gyógyszerei és a tea fogyasztása között teljen el 2 óra.
Hogyan és mikor kell a teát fogyasztani?
1 db filter tasakot forrázzunk le egy csészényi (kb. 2,5 dl) forró vízzel. 5-10 percig lefedve hagyjuk állni. A filtereket eltávolítva ízlés szerint ízesítve fogyasztható. Naponta 2-3 csészényi tea elfogyasztása ajánlott.
Mire kell ügyelni a készítmény alkalmazásakor?
A készítmény anélkül is csökkentheti a megnagyobbodott prosztata okozta panaszokat, hogy megszüntetné a megnagyobbodást.
Ha egy hónapos tea-fogyasztás után tünetei nem javulnának, illetve rosszabbodnának, különösen, ha véres vizelet vagy akut vizeletpangás jelentkezne, azonnal forduljon orvoshoz!
Milyen nem kívánt hatásokat válthat ki a készítmény?
Az adagolási javallat betartása esetén, esetleges egyéni túlérzékenységeken kívül enyhe gyomorpanasz előfordulhat. Bármely nem várt hatás észlelésekor a teakeverék fogyasztását hagyja abba, és forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.
Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?
A készítmény alkalmazása legalább egy hónapig ajánlott, mivel ennyi idő szükséges a hatás kialakulásáig. Ennél hosszabb ideig történő alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával!
Hogyan kell tárolni a teakeveréket?
Legfeljebb 25 °C-on, nedvességtől védve tárolandó.
Mennyi ideig tárolható a teakeverék?
Csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni!
Csomagolási egység: 20 db (20x1 g) filter
Nyilvántartási szám: OGYI-928/2005
Gyártja/Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Herbária Zrt.
1135 Budapest, Csata u. 27.

Webáruház készítés