Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Satibo Two kapszula férfiaknak 4x

Satibo Two kapszula férfiaknak 4x
  • Satibo Two kapszula férfiaknak 4x

Növényi eredetű potencianövelő kapszula. A készítmény nem azonos a forgalomból kivont régi Satibo készítménnyel. A készítmény  nem tartalmaz receptköteles készítményekben található szintetikus értágító hatóanyagot, amiért az elődjét kivonták. A növényi összetétele elősegíti a mevedést.

Összetevők:

l-arginin, zselatin, ázsiai ginseng, Shilajit, maca, színezékek.

Hatóanyagok 1 kapszulában:
L-arginin  100mg
Ázsiai ginseng 80mg
Fűrész pálma 80mg
Shilajit (mumijó) 60mg
Maca 60mg
Adagolás: együttlét előtt fél órával 1-2 kapszula
18 éven aluliak ne használják a készítményt.

Forgalmazó: Bio Planet Kft, Szeged

OETI notszám: 7801/2010

Forrás: bioplanet.hu


Potenciazavar esetében ritkán kérnek tanácsot, csak kiválasztják a terméket és megveszik. A recept nélküli termékek kizárólag enyhe potenciazavar esetén hatásosak. Ha a kiválasztott termék nem használ, az nem azt jelenti, hogy a termék hatástalan, hanem azt hogy erősebb hatású termékre van szükség, melyek receptkötelesek. Nemrég megszüntették a hivatalos forgalmazását egyes termékeknek, melyek tartalmazták a receptköteles szerek vérbőséget okozó hatóanyagát is, így kizárólag gyógynövénytartalmú szerek maradtak bent a készletünkben, melyek hatása természetesen nem olyan erős mint a kivontaké volt. Ennek ellenére még mindig találni ilyen szereket az interneten.  Gyógyszertárunk ilyen szereket nem forgalmaz.

Ha Ön úgy érzi hogy erősebb készítményre van szüksége, javasolt az orvosi kivizsgálás, ugyanis van néhány betegség melynek velejárója a potenciazavar. Ha ilyen esetben inkább erős szerekkel próbálkoznak az alapbetegség sikeres gyógyítása tolódik, s nem biztos hogy az idő teltével a gyógyítás esélye nem romlik tovább.
Mindenkinek saját felelőssége tehát, mit választ.


Nem tudjuk, hogy ki milyen információ birtokában volt mikor kiválasztotta a készítményt. A készítmény kizárólag enyhe potenciazavarokban lehet hatásos. A hatásosságát előre megjósolni nem tudjuk. 

Webáruház készítés