Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


The bridge bio zabkrém tejszín 200 ml

The bridge bio zabkrém tejszín 200 ml

A tejhelyettesítésen túl, mára a tudatos és egészséges táplálkozás alalpvető élelmiszerévé vált. Természetes cukrokat tartalmaz, kizárólag növényi összetevőkből készült.

Összetevők: hegyi forrásvíz, zab* (10%), hidegen sajtolt napraforgó olaj*, tápióka keményítő*, napraforgó lecititn, sürítők: karragén, karobliszt*, tengeri só (*ellenőrzött organikus gazdálkodásból)
** a felhasznált víz a Monti Lesini természetvédelmi területről, 450 méteres tengerszint feletti magasságból eredő hegyi forrásvíz

Magas fehérje tartalma, illetve a nagy mennyiségben jelenlévő telítetlen növényi zsírok és ásványi anyagok teszik a zabot egy kiegyensúlyozott és élénkítő gabonává, melynek az idegrendszerre gyakorolt kedvező hatásai is jól ismertek. Fogyasztása minden évszakban, de a leginkább télen ajánlott. A The Bridge kizárólag első osztályú zabot használ, melyek tanusítvánnyal rendelkező, - vetésforgót alkalmazó - organikus gazdálkodásokból származnak.

A napraforgó olaj előnyös tulajdonságai már régóta ismertek.
Legfontosabb jellemzője, hogy könnyen és jól emészthető. Kiváló tulajdonságai – a telített zsírok alacsony százalékos aránya illetve az egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírok megfelelő egyensúlya – biztosítják, a The Bridge termékcsalád különleges könnyűségét és finomságát.

Az egyedi formula a terméket ízletessé, kennyedé (kevesebb, mint 10% zsírtartalom) és rostokban gazdaggá teszi.

A The Bridge Zabkrém idáils sós ételek (pl.: tészták) elkészítéséhez,, valamint egyaránt használható hidegen (desszertek, gyümölcsök) valamint melegen (szószók, zöldségek) is.

Webáruház készítés