Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Tovita tabletta csonterősítő 60x

Tovita tabletta csonterősítő 60x

A Tovita csonterősítő tabletta gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. A tyúktojás-héjból és a tojás hártyájából mikrobiológiailag ellenőrzött eljárással előállított tojáshéjpor sajátos, speciális összetételben tartalmazza a csontozat és a fogazat építőanyagait. A tojáshéj-terápia pozitív hatását magyar kutatócsoport által végzett tudományos vizsgálatok eredménye, népgyógyászati tapasztalat és a több mint 10 éves felhasználói tapasztalat igazolja. A Tovita jól felszívódó formá-ban tartalmazza az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen elemeket: kalciumot és további makro-és nyomelemeket. A Tovita segíti az egészséges csontozat, fogazat és a porcszövet kialaku-lását.

Mi a Tovita tabletta hatóanyaga?

Egy tabletta 340-380 mg tojáshéj-kalciumot tartalmaz. További összetevők: magnézium, kálium, nátrium, foszfor, mangán, cink, vas, molibdén, 15 nyomelem, valamint a kollagént tartalmazó tojás-hártya.

Mit tartalmaz még a Tovita tabletta?

A készítmény ízesítőként édeskömény olajat tartalmaz, és tablettázási segédanyagokat; polividont, talkumot, magnézium sztearátot, nátrium karboximetilamilopektint.

Mikor ajánlott a Tovita szedése?

A készítmény alkalmazása ajánlott:

- Az egészséges, szilárd csontrendszer és ép fogazat kialakulásához, valamint annak megőrzéséhez.

A csontozat építéshez:

- a változókori és időskori csontvesztés, csontritkulás esetén, gyógyszeres kezelés kiegészítésére,

- a csonttömeg megőrzéséhez a biológiailag kritikus élethelyzetekben, úgymint várandósság, szoptatás, csonttörés, valamint rendszeres sportolás idején.

Mikor ne szedje a Tovita tablettát?

Nem alkalmazható a készítmény a ható-és segédanyaggal szembeni túlérzékenység (allergia) esetén. Ha Önnek hajlama van vesekőképződésre, ha súlyos veseelégtelensége van, ha a vizelettel nagyfokú kalciumvesztése van, ne szedje a Tovita tablettát. Gyomorsavhiány illetve hiperkalcémia (a vér normálnál magasabb kalciumtartalma) esetén sem ajánlott a szedése.

Mit kell tudnia a Tovita szedés elkezdése előtt?

A szedés megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy szüksége van-e a makro-és mikroelem bevitelre, van-e veseköve, és iszik-e elegendő (2-3 liter) folyadékot naponta.

Szedhetik-e a Tovita tablettát gyermekek is?

Igen, kisgyermekeknek (szükség esetén) egyéves kortól adható.

Webáruház készítés